Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Motosapa Ruris 7088 + accesorii, 7 CP

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1629 lei Lei
Brand
Motosapa RURIS 7088
Out Of stock
Descriere
Tip motor - Kama, 4 timpi
Putere - 7 CP
Combustibil - Benzina fara Plumb
Garantie produs si motor - 24 Luni
Capacitate rezervor combustibil - 3.6 L
Cantitate ulei - 0.6 L
Producator motor - Kama
Latime lucru - 56-83 cm
Roti transport - Da
Transmisie - curea + lant
Pornire - manuala
Viteze - 2 inainte, 1 inapoi
Tip produs - Motosapa benzina

Gradina de legume din gospodarie este mai mult decat o pasiune, este bucuria si satisfactia de a obtine legume sanatoase si gustoase pentru intreaga familie. Principalele ingrediente ale succesului sunt pasiunea si priceperea, dorinta de a invata mereu secrete noi in cultivarea celor mai gustoase si rezistente soiuri, dar si pregatirea atenta a solului.

Afanarea si fertilizarea pamantului, pregatirea razoarelor si distrugerea buruienilor sunt lucrari care trebuie facute cu atentie, iar motosapa 7088 realizata de Ruris Craiova este ideala pentru toate aceste lucrari. Motosapele Ruris din gama 7088 sunt echipate cu un motor Kama de 7 CP si sunt eficiente pentru lucrarea suprafetelor de pana la 5000 mp, cu un randament de aproximativ 500 mp lucrati pe ora si un consum de benzina fara Pb de 0.8 l/ora de functionare.

Alte avantaje ale motosapatoarei sunt: latimea de lucru reglabila a frezelor (500 - 1000 mm), cutia de viteze cu 2 trepte inainte si 1 inapoi, reglarea turatiei frezelor sau adaptarea la tipul de sol. De asemenea, puteti atasa si alte accesorii pentru diverse lucrari, precum roti de cauciuc sau metalice, plug, rarita, cultivator, dispozitiv de scos cartofi ori remorca.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura