Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Motocositoare cu masa Bassi 999 K

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5640 lei Lei
Brand
Bassi 999 K
Out Of stock
Descriere
Nivel de zgomot - 84 dB
Tip motor - 4 timpi
Putere - 6.5 CP
Garantie produs si motor - 24 Luni
Garantie cutite - 24 Luni
Tip lama cositoare -
Capacitatea cilindrica - 277 cmc
Producator motor - Loncin
Consum mediu combustibil/h - 0.6 L/h
Capacitate baie ulei motor - 0.6 L
Inclinatie maxim admisa a motorului - 15 grade
Combustibil - benzina fara Pb
Latime taiere - 970 mm
Inaltime taiere - patina ajustabila
Roti transport - diametru 40-8 cm
Transmisie - transmisie principala- ax melcat si roata melcata, transmisie secundara-pinion si lant, transmisie intermediara pinion si lant
Producator transmisie - Ruris
Garantie transmisie - 24 Luni
Capacitate baie ulei transmisie - 0.35 L
Trepte viteza pentru lama - 2 inainte, 2 inapoi

Noua motocositoare Ruris Bassi, cu transmisia cutiei de viteze in 4 trepte, este usor de utilizat datorita preciziei pinioanelor din baia de ulei.
Motorul puternic de 6,5 CP cu care este dotata motocositoarea Bassi, raspunde la toate solicitarile in zonele de deal si campie.

Ambreiajul cu placi de presiune este separat de cutia de viteze si are propria baie de ulei, lucru care determina cresterea fortei de aderenta in sarcina. Astfel constructia zonei separate in care este pozitionat ambreiajul, prelungeste timpul de viata al placilor de presiune din carcasa ambreiaj cu peste 50% fata de un ambreiaj clasic in baie de ulei.
Efectul de separare a uleiului din cutia de viteze, care este incins datorita solicitarilor produse de pinioane fata de uleiul de la ambreiaj, acesta avand o temperatura de lucru constanta fata de cea a uleiului din zona ambreiajului, este de a elimina riscul deteriorarii in timp si o perioada indelungata de functionare fara mentenanta.

Transmisia capului cositor este in baie de ulei, lucru care duce la diminuarea efortului depus de cutia de viteze si angrenajele lamei de cosit montata pe capul cositor.
Lama este special aleasa pentru motocositoarea Ruris, are dinti striati tip fierastrau, si poate taia orice tip de iarba indiferent de structura fibrei.

Motocositoarea este multifunctionala si se pot monta o serie intreaga de accesorii: freze rotative pentru sapat, perie rotativa de curatat pavaj, freza de zapada, roti metalice, plug cu o brazda, rarita. Cuplarea accesoriilor se face rapid cu ajutorul cuplei rapide de fixare, fara a mai fi nevoie de suruburi.
Coarnele sunt ajustabile pe inaltime, pentru a conferi un confort ridicat in timpul utilizarii. Rotirea coarnelor se face cu usurinta printr-un stift cu auto-blocare.
Motocositoarea Ruris Bassi, lucreaza suprafete peste 5000mp confortabil, in cel mai scurt timp precum si in siguranta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura